Beleggingspand, Sittard

6136 KL Sittard (Sittard-Geleen, L) (501x bekeken)

Omschrijving

Een langdurig verhuurd bedrijfspand met kantoorruimte van in totaal circa 2.453 m², gelegen op Industriepark Noord te Sittard. Het object is verhuurd tot 1 januari 2028 aan een bedrijf dat zich richt op metaalbewerking. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is recentelijk voorzien van een nieuw dak. Op de begane grond bevindt zich de entree, een betegelde toiletruimte, twee kantoorruimtes en de werkplaats met ingebouwde was-kleedruimte. Op de eerste verdieping is nog een werkplaatskantoor gesitueerd. Er is een beklinkerd buitenterrein met 23 eigen parkeerplaatsen. 

Op het bedrijventerrein zijn zowel grotere als kleinschalige bedrijven gevestigd. Het industrieterrein is goed te bereiken, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Aansluitingen op de verbindingswegen Sittard-Roermond-Venlo-Maastricht, de A2 en de A79  zijn nabij gelegen. Bushalteplaatsen zijn op loopafstand aanwezig en het NS-station van Sittard ligt op ca. 5-10 minuten. Eveneens is zowel de Belgische alsmede de Duitse grens op geringe afstand bereikbaar wat mogelijkheden biedt voor logistieke eindgebruikers of partners in heel Europa. 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Sittard
Adres:
Kleibergweg 5
Postcode:
6136 KL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1100000.00

K.K.

Bouwjaar:
1996

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Sittard
Prijs:
€ 1100000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio