Bedrijfsruimte bedrijventerrein

9738 AJ Groningen (Groningen, G) (480x bekeken)

Omschrijving
Vind u het fijn om wonen en werken te combineren? Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor u en uw onderneming. De bedrijfswoning gelegen aan de Kweldergras in Groningen is momenteel beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfswoning is voorzien van een bedrijfshal met twee entresols. Daarnaast is de bedrijfshal omringd door een royaal buitenterrein.

Metrages (BVO)

Bedrijfshal begane grond: circa 200 m²

Bedrijfshal entresol: circa 125 m² verdeeld over twee gedeeltes

Bedrijventerrein: circa 1.250 m²

Indeling bedrijfswoning

Bedrijfswoning: circa 145 m²

De ruime ontvangsthal van de bedrijfswoning is voorzien van een betegeld toilet en heeft de toegang tot de kantoorruimte. Daarnaast heeft de ontvangsthal een directe toegang tot de royale woonkamer welke gedeeltelijk is afgewerkt met een plavuizen vloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een geheel ingerichte keuken, welke is voorzien van een afzuigkap, combioven, gaskookplaat, koelkast en een vaatwasser. Via een glazen pui heeft u rechtstreeks toegang tot het terras. Verder is de begane grond voorzien van een bijkeuken welke is afgewerkt met een plavuizen vloer en gestucte wanden. Deze staat in rechtstreekse verbinding vanuit de woonkamer. De bedrijfshal staat in directe verbinding met de bijkeuken.
De eerste verdieping is bereikbaar middels een houtentrap. Op de eerste verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien zijn van een wastafel.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfswoning is gelegen op industrieterrein Noorderhogebrug in Groningen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijkswegen A7 en de A28 bevinden zich op 10 minuten afstand.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 meter loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object kunt u op eigen terrein parkeren. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Aluminium kozijnen
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Dubbele beglazing
• Gasheater
• Krachtstroom
• Kunststof kozijnen
• Lichtstraat
• TL-Verlichting
• Twee overheaddeuren
• Vloerbelasting circa 2.500 kg/m²
• Vrije hoogte circa 4,5 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 3.800,- per maand
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Groningen, Kweldergras
Adres:
Kweldergras 4 +4a
Postcode:
9738 AJ
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
3800 /m
Bouwjaar:
2007

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Groningen
Prijs:
€ 3800 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio