Kantoorruimte bedrijventerrein

3281 NC Numansdorp (Cromstrijen, ZH) (250x bekeken)

Omschrijving
Gelegen aan de Edisonstraat staat dit representatieve kantoorpand beschikbaar voor de verhuur. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 144 m² verdeeld over twee verdiepingen.

Het kantoorpand bevindt zich op industrieterrein Middel-Sluis in Numansdorp. Kenmerkend voor dit industrieterrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A29 bevinden zich op 4 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A59 en de A15.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 350 meter loopafstand.

Parkeren

Bij het object zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en bedrijven tot en met categorie 4.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen
• Dubbele beglazing
• Garderobe
• Inbouwverlichting
• Kamerindeling
• Laminaat
• LED-Verlichting
• Scheidingswanden
• Stucwerkplafond
• Systeemplafond
• Telefoonaansluiting
• Twee pantry’s
• Twee toiletruimtes
• Wandradiatoren

Koopcondities

Koopprijs: €175.000 k.k.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar
Servicekosten: € 70,- per maand excl. BTW
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig kantoorpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Edisonstraat 80 in Numansdorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Numansdorp, Edisonstraat
Adres:
Edisonstraat 80
Postcode:
3281 NC
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
175000 k.k.
Bouwjaar:
2010

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Numansdorp
Prijs:
€ 175000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio