Bedrijfsruimte bedrijventerrein, kantorenpark, in …

4815 PV Breda (Breda, NB) (228x bekeken)

Omschrijving
Representatief bedrijfspand beschikbaar aan de Moskesweg te Breda. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrage

Bedrijfsruimte: circa 450 m²
Buitenterrein: circa 350 m²

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Steenakker in Breda. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A16 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A58 en de A59. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object zijn 3 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 1 en 2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is toegestaan met uitzondering van supermarkt.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Gasheater
• Hardhouten kozijnen
• Kantine
• Krachtstroom
• Lichtkoepel
• Lichtstraat
• Overheaddeur
• Pantry
• TL-Verlichting
• Vloerbelasting: circa 500 kg/m²
• Vrije hoogte: circa 3,5 meter
• Vrije overspanning: circa 15 meter

Huurcondities

Huurprijs voor casco bedrijfsruimte: € 16.000,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, 5 + 5 jaar.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Breda, Moskesweg
Adres:
Moskesweg 2
Postcode:
4815 PV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
16000 /j
Bouwjaar:
1990

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 16000 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio