ID: 1267 Brasserie met historie in groot winkelcen…

NB Den Haag (Den Haag, ZH) (378x bekeken)

Omschrijving

Op prima locatie gelegen luxe lunchroom/ brasserie. Deze zaak is gelegen in een regionaal winkelcentrum waar alle landelijke grootwinkelbedrijven vertegenwoordigd zijn. Denk hierbij aan de Etos, C&A, Bagels & Beans, H&M en Coolcat .

Deze zaak is gelegen in een winkelcentrum waar het winkelaanbod varieert van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en Coolcat. Met meer dan 200 winkels en ruim 800.000 bezoekers per week is dit het winkelcentrum van de hele regio.

De lunchroom is dagelijks geopend en heeft een hoge omzet, zeker omdat de zaak alleen overdag geopend is.  Er is een groot terras aan de voorzijde van de winkel en er is een afhaalloket waar u vers belegde broodjes direct mee kunt nemen.

Binnen is het pand ingericht in een Franse bistrostijl, waar u zich direct bij binnenkomst meteen waant in de “tijd van weelde en rijkdom”.

De parkeergelegenheid is goed te noemen met een parkeergarage voor 1500 auto’s in de nabijheid. Verder is de zaak ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Twee randstadrails komen voorbij de dichtgelegen stations Stadhuisplein en station Centrum-West. Laatstgenoemde is ook een knooppunt voor lijnbussen.

Deze zaak is in verband met andere toekomstplannen van de huidige eigenaren in de verkoop gezet. De zaak heeft na 14 jaar een zeer goede naam en imago opgebouwd. De stabiele omzet is hiervan het grootste bewijs.

Het pand heeft een totale oppervlakte van 168 m2. De huurprijs is circa Circa € 7.800,00,- per maand excl. BTW

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt.

Nadere informatie: Robert van der Starre, robert@vds-horeca.nl  of  070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In een winkelcentrum van een randgemeente van Den Haag
Adres:
Op aanvraag
Postcode:
NB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Circa € 7.800,00,- per maand excl. BTW

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
Circa € 7.80…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio