Beleggingspand, Zoetermeer

2719 EN Zoetermeer (Zoetermeer, ZH) (151x bekeken)

Omschrijving

Solitair kantoorpand 'Lausanne' met een oppervlakte van circa 3.327 m² in totaal met 92 parkeerplaatsen op eigen terrein in Zoetermeer. Het object bestaat uit vijf verdiepingen en de kantoorruimte is momenteel volledig verhuurd aan twee huurders. Er zijn nog wel parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. 

Het kantoorgebouw is voorzien van dubbel glas in aluminium kozijnen en centrale verwarming. Door de voorzieningen en indeling van het pand is gedeeltelijke verhuur goed mogelijk. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Rokkeveen' met bestemming 'Artikel 13 Kantoor' van toepassing. Hierdoor zijn kantoren en dienstverlening toegestaan. 

Het gebouw is zowel per auto als met OV goed bereikbaar. Per auto is de A12 binnen vier minuten bereikbaar. Het NS station is lopend binnen vijf minuten bereikbaar. Het centrum van Zoetermeer ligt op circa twee kilometer afstand.

Zoetermeer is onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en werd in 1962 aangewezen als groeikern van Den Haag. Inmiddels telt de stad circa 125.000 inwoners.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Zoetermeer
Adres:
Baron de Coubertinlaan 31-39
Postcode:
2719 EN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
4200000.00

K.K.

Bouwjaar:
1999

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Zoetermeer
Prijs:
€ 4200000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio