Beleggingspand, Breda

4814 CN Breda (Breda, NB) (215x bekeken)

Omschrijving

Horecapand met bovengelegen kamerverhuur, gelegen op hoeklocatie in de wijk Tuinzigt te Breda. Het totale pand meet een oppervlakte van circa 260 m². Het horecagedeelte is recent in gebruik genomen bij een nieuwe café exploitant. De huurder is momenteel nog bezig met het doorvoeren van verbeteringen aan het pand. Zo is er recent is een nieuw terras aan de voorzijde aangelegd en wordt de achterplaats opnieuw ingericht. De bovenwoning wordt verhuurd aan vijf studenten.

Het pand ligt op circa 13 minuten fietsafstand gelegen van de Breda University of Applied Sciences en de Avans Hogescholen en circa 6 minuten afstand van Breda Centrum. Aansluitingen met het openbaar vervoer zijn aanwezig via de bushalte aan de Meidoornlaan, waardoor het Centraal Station, het centrum van Breda en de hogescholen goed bereikbaar zijn. In de nabije omgeving van het object liggen diverse openbare voorzieningen, zoals de Jumbo, The Readshop en de Marskramer.

De huidige verhuursituatie, kamerverhuur aan vijf studenten, valt binnen het overgangsrecht van de gemeente Breda. Gedurende de periode van het vigerende bestemmingsplan mag de verhuursituatie worden voortgezet. De gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in nette onderhoudsstaat. Zowel het horeca- als het kamerverhuur deel zijn voorzien van eigen nutsvoorzieningen. Het horecadeel is voorzien van dubbel glas. Koper dient wel rekening te houden met het uitvoeren van het schilderwerk aan de buitenzijde.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Breda
Adres:
Magnoliastraat 1a en 1b
Postcode:
4814 CN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
450000.00

K.K.

Bouwjaar:
1935

Soort:
Overige
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 450000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio