Bedrijfsruimte bedrijventerrein

2665 PC Bleiswijk (Lansingerland, ZH) (360x bekeken)

Omschrijving
Op het Prisma bedrijvenpark te Bleiswijk is deze multifunctionele bedrijfs-/kantoorruimte gelegen. Het object ligt centraal in de Randstad, met alle grote steden op hooguit een half uur rijden. Er is veel aandacht besteed aan een optimale ontsluiting. Het bedrijvenpark is direct bereikbaar vanaf de nieuwe afslag van de A12 ter hoogte van Bleiswijk (Den haag – Utrecht) en vervolgens via de N209. Deze N209 is inmiddels verbreed en over de A12 en de spoorbaan aangelegd. De weg heeft bij de toegang naar het bedrijvenpark nu maar liefst zes rijstroken. Aan de noordkant van het terrein loopt de Australiëweg. Deze zorgt voor een royale ontsluiting van het bedrijvenpark en een zeer goede verbinding met de nieuwbouwwijk Oosterheem. De kantooretage is ingedeeld in een ruime voorkamer, toilet een tussenkamer.

Deze unit heeft een totale oppervlakte van ca. 100 m² verdeeld over ca. 50 m² bedrijfsruimte op begane grond en ca. 50 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:


bedrijfsruimte
- verlichting
- elektrische overheaddeur
- betonvloer (vloerbelasting 1.500 kg/m²)
- brandslanghaspel
- elektra

kantoorruimte
- te openen ramen
- kamerindeling
- lichtstraat
- wandafwerking
- spots

- toilet
- pantry

Het geheel is netjes afgewerkt en volstaat prima als vergader/kantoor ruimte.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Bleiswijk, Prismalaan West
Adres:
Prismalaan West 65
Postcode:
2665 PC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1 /j

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Bleiswijk
Prijs:
€ 1 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio