Belegging winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcen…

1749 AB Warmenhuizen (Harenkarspel, NH) (178x bekeken)

Omschrijving
Beleggingsobject, bestaande uit een restaurant met zaal en een zelfstandige woning, gelegen in het centrum van Warmenhuizen.

Horecapand met woning op C1 centrum locatie in Warmenhuizen. Zeer goed onderhouden pand met zaal en een kleine woning.

In 2001 is het pand volledig herbouwd en gerenoveerd en betreft een provinciaal monument, opgetrokken uit schoonmetselwerk en heeft een prachtige riet gedekte kap. De zaal en woning zijn bedekt met dakpannen en de zij-zaal met bitumen plat dak. De zalen en de woning zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas. Het en het dak van het monument is eveneens goed geïsoleerd, maar wel voorzien van enkelglas met isolatievoorzet ramen.

In het restaurant is een modern kwaliteit restaurant gevestigd; https://www.restaurantdemoriaan.nl

Metrages (BVO)

Bedrijfsoppervlakte circa 532 m²

Woningoppervlakte circa 33 m²

Algemene informatie

Warmenhuizen is een dorpskern van de gemeente Schagen met in 2016 ruim 5.500 inwoners. Ook in de komende jaren staan er veel nieuwbouwprojecten in de startblokken. Sinds 2016 is de kern van Warmenhuizen volledig op de schop gegaan, zo is er één van de grootste AH-supermarkten van Noord-Holland-Noord en een klein winkelcentrum.

Warmenhuizen staat in de regio bekend om zijn jaarlijkse kermis in augustus, waar in 3 dagen tijd meer dan 25.000 bezoekers op afkomen. Verder zijn er grote bedrijven gevestigd als BEJO Zaden, VEZET en een aantal zeer grote bouwbedrijven.

Indeling Bedrijfsruimte

Entree aan twee zijden, garderobe, een restaurant met kleine verhoging waaronder een kelder gevestigd, een 1ste verdieping, een bedrijfskeuken, 2x gescheiden toiletgroep dames en heren, grote zaal met bijzaal welke in gebruik als magazijn. Groot magazijn t.b.v. koelcel en kleiner magazijn met kantoor.

Indeling Woning

Entree, woonkamer keuken, badkamer/ toilet, 1ste verdieping met 2 slaapkamers

Momentenstatus

Het betref hier een Provinciaal Monument dat sinds 1 februari 2017 is uitgeschreven. Tot 31 januari 2020 zijn er nog subsidies en laagrentedragende leningen beschikbaar.

Parkeren

Bij het object zijn ruim voldoende privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Koopcondities

Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

Huurrendement per jaar: € 39.582,48 exclusief btw per jaar + € 5.706,84 vrij van btw

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Warmenhuizen, Dorpsstraat
Adres:
Dorpsstraat 153 + 153 A
Postcode:
1749 AB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
725000 k.k.

Soort:
Overige
Plaats:
Warmenhuizen
Prijs:
€ 725000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio