Beleggingspand, Hoensbroek

6431 HW Hoensbroek (Heerlen, L) (677x bekeken)

Omschrijving

Karakteristieke tussenwoning van circa 116 m² GBO, gelegen op fietsafstand van de Brunssummerheide en het winkelcentrum van Hoensbroek. De woning verkeert in verhuurde staat.

De woning is gebouwd omstreeks 1913 en in 1954 voorzien van een royale aanbouw. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De indelings is als volgt: begane grond; hal-/entree met meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is het tussenportaal te bereiken met vaste trap naar de verdieping, toegang tot de keuken en toegang tot de patio. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met de gaskookplaat en oven.  Achter de keuken is de badkamer en een separate ruimte alwaar de  Bosch HR cv-installatie is gesitueerd. De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en zwevend toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met openslaande deuren naar het dakterras, slaapkamer voorzien van laminaatvloer en een tussenportaal met opgang naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met laminaatvloer gesitueerd. Tot slot beschikt de woning over een provisiekelder met wasmachineaansluiting en een gedeelde patio tuin, gelegen op het westen.

Diverse voorzieningen zijn in de straat van bestemming gelegen, waaronder een Albert Heijn, bassischool, bushalte en voetbalvereniging. Het winkelcentrum van Hoensbroek dat beschik over zowel landelijke winkelformules alsmede lokale retailers en horeca is op circa vijf minuten fietsafstand gelegen. De omgeving is rijk aan wateren en natuur waaronder de Brunssummerheide. Binnen 20 autominuten zijn diverse grote steden als Heerlen, Sittard en Maastricht te bereiken evenals Maastricht Airport. Het object is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A76 en de A79.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Hoensbroek
Adres:
Akerstraat Noord 316
Postcode:
6431 HW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
109000.00

K.K.

Bouwjaar:
1913

Soort:
Overige
Plaats:
Hoensbroek
Prijs:
€ 109000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio