Kantoorruimte winkelgebied stadscentrum, wijkwinke…

6221 JR Maastricht (Maastricht, L) (337x bekeken)

Omschrijving
Nabij het centrum van Maastricht bevindt zich het representatieve woon/werk gebouw “Piazza Céramique”. Het pand is gebouwd in 2007 en is gelegen aan de Boschcour.

In dit markante gebouw bieden wij een zelfstandige kantoorunit van circa 41 m² aan.

De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A79.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 190 meter loopafstand. Daarnaast bevindt Centraal Station Maastricht zich op 700 meter loopafstand.

Metrage (BVO)

Kantoorruimte: circa 41 m² BVO

Parkeren

Bij het object is er voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren in de omgeving. Het is tevens mogelijk om parkeerplaatsen te huren in de eigen parkeergarage.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn de aangewezen gronden voor de locatie bedoelt voor kantoordoeleinden. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Aluminium kozijnen
• Dubbele beglazing
• Intercom
• Internet- en telefonieaansluiting
• Kitchenette met koelkast en boiler
• Lift
• Mechanische ventilatie
• Stucwerkplafond
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Zonwering

Energielabel

A

Huurcondities

Huurprijs: € 495,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 50,- per maand excl. BTW voorschotten voor waterverbruik, elektraverbruik en stadsverwarming zijn inbegrepen.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting
vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Maastricht, Boschcour
Adres:
Boschcour 34
Postcode:
6221 JR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
495 /m
Bouwjaar:
2007

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 495 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio