Bedrijfsruimte bedrijventerrein

8426 AB Appelscha (Ooststellingwerf, F) (249x bekeken)

Omschrijving
Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw onderneming? Momenteel worden er nieuwe opslagunits voor bedrijven en particulieren gerealiseerd. De units worden zo compleet mogelijk opgeleverd. De indeling van de units kunt u naar eigen inzicht bepalen en geheel aanpassen aan uw eigen wensen.

6 units van 50 m2 elk € 39.675,00 ex BTW Vrij op naam

6 units van 75 m2 elk € 53.525,00 ex BTW Vrij op naam

Optioneel: Verdiepingsvloer

De bedrijfsunits zijn gelegen in het recreatieve hart in Nationaal Park het Drents-Friese World, op de grens van Friesland en Drenthe, in Appelscha. Kenmerkend voor het bedrijventerrein is de ontwikkeling voor de vestiging van kleinschalige bedrijvigheid. Daarnaast is de bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen ook goed. De opritten van de Provinciale wegen N381 (Drachten – Emmen) en N351 (Oosterwolde – Emmeloord) bevinden zich in de nabije omgeving en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A28 en de A7.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Het terrein is daardoor ook prima bereikbaar voor al uw relaties en toeleveranciers.

Bij de locatie zijn voldoende privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Optioneel

Het is mogelijk om in de unit een extra verdiepingsvloer te verwerken, dit zorgt voor vele extra m². Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 1 en 2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Te gebruiken voor het uitoefenen van uw dagelijkse werkzaamheden, de opslag van materialen, verkoop van goederen via internet en als depot voor koeriersdiensten of als investering. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Overheaddeuren
• Vloerbelasting max. 30 kN p m²
• Vrije hoogte circa 6,05 meter

VVE

De grond en de opstallen worden kadastraal gesplitst zodat elke unit een juridische eigenaar heeft. Er wordt voor het beheer en onderhoud hiervan een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere koper van een bedrijfsunits wordt hier automatisch lid van. Kosten VVE: vanaf € 5,- per m² per jaar excl. BTW (richtprijs).

Koopcondities

Vraagprijs: vanaf € 39.675,00 ex BTW Vrij op naam voor unit van 50 m2 vloeroppervlak.

Wat is inbegrepen in de koopprijs Vrij op naam (VON) exclusief BTW:
- Grondkosten
- Bouwkosten bedrijfsunits
- Kosten tekenwerk en constructieberekening
- Legeskosten voor de bouwvergunning
- Car verzekering tot de oplevering
- Notariskosten voor de verkoop
- Kadastrale kosten voor de verkoop
- Aansluiting riolering op gemeente riolering, water en elektra
- Bestrating buitenterrein

Niet inbegrepen zijn:
- Kosten voor meerwerk
- Rente over grondkosten en over eventueel vervallen termijnen
- Financieringskosten


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom prachtige units volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunits? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Industrieweg 12 G-L in Appelscha aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Appelscha, Industrieweg
Adres:
Industrieweg 12
Postcode:
8426 AB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
39675 v.o.n.
Bouwjaar:
2018

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Appelscha
Prijs:
€ 39675 v.o.…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio