ID: 1263 Restaurant/ afhaal-bezorg locatie in het …

2801GC Gouda (Gouda, ZH) (268x bekeken)

Omschrijving

Aan de Kleiweg, in het hartje centrum van Gouda zit deze TOP horecalocatie. De Kleiweg is één van de oudste straten van Gouda en is een gezellige hoofd- en winkelstraat met vele bekende winkels zoals: H&M, Kruidvat, America Today, Hunkemöller en diverse andere winkels.

Momenteel zit hier een Oosters afhaal restaurant met een goede omzet. Het is mogelijk om deze zaak één op één over te nemen, maar het pand biedt ook mogelijkheden voor een sushi afhaal, Surinaamse of Indonesische Toko etc. De totale oppervlakte van het pand is 152 m2, verdeeld over 3 verdiepingen. De bovenste verdiepingen worden als opslag gebruikt. De huurprijs van dit pand bedraagt € 2.400,- per maand (geen BTW).

In mei 2018 is de zaak geheel verbouwd en zijn er diverse grote investeringen gedaan in deze locatie. Huidige eigenaren gaan deze zaak verkopen wegens dubbele zaken. De zaak is op dit moment geopend op: Maandag van 13:00 – 21:00, dinsdag gesloten, woensdag t/m zaterdag van 12:30 – 21:00 en zondag van 16:00 – 21:00. Uitbreiding van de huidige openingstijden zal natuurlijk zorgen voor een hogere omzet.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Robert van der Starre, VDS Horecamakelaars, 070-3306687 of info@vds-horeca.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Aan de Kleiweg, in het hartje centrum van Gouda zit deze TOP horecalocatie. De Kleiweg is één van de
Adres:
Kleiweg 63
Postcode:
2801GC
Huur/koop:
Prijs:
Circa €2.400,- per maand

Soort:
Horecapand
Plaats:
Gouda
Prijs:
Circa €2.400…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio