Beleggingspand, Utrecht

3572 CH Utrecht (Utrecht, U) (600x bekeken)

Omschrijving

Een geheel pand van circa 160 m² bestaande uit vier verdiepingen met zeven studio's en een tuin van circa 20 m² in de wijk Wittevrouwen te Utrecht. 

De studio's op de begane grond zijn ieder voorzien van een keukenblok en douche, maar delen het toilet. De studio's op de verdiepingen hebben ieder een keukenblok en delen twee badkamers met douche en toilet. Het object is voorzien van centrale verwarming middels drie cv-ketels. De kozijnen zijn grotendeels van hout met dubbel glas. Het dak is recent voorzien van nieuwe isolatie en nieuwe panlatten.

Het object is centraal gelegen waardoor alle voorzieningen waaronder een supermarkt, Lepelenburg, Griftpark en het kernwinkelgebied binnen een straal van 500 meter van het pand gelegen zijn. 

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op 250 meter afstand is een bushalte gelegen en het is zeven minuten fietsen naar het centraal station. 

Het pand is een besluitvak gelegen. Op basis van het bestemmingsplan ‘Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt, Huizingabuurt (2006)’ is de publiekrechtelijke bestemming van het object: ‘Woondoeleinden’. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Utrecht
Adres:
Kapelstraat 15, 15B en 15C
Postcode:
3572 CH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
790000.00

K.K.

Bouwjaar:
1920 (Bron: BAG

Soort:
Overige
Plaats:
Utrecht
Prijs:
€ 790000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio