Beleggingspand, Roosendaal

4701 PE Roosendaal (Roosendaal, NB) (648x bekeken)

Omschrijving

Horecapand met bovenwoning van in totaal circa 295 m², gelegen op A1-locatie aan de Markt te Roosendaal. Het geheel wordt verhuurd aan de grootste brouwerijketen ter wereld, AB InBev. De woning wordt door de exploitant onderverhuurd aan een particulier. Het betreft een rijksmonument in de zin van de Erfgoedwet.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. Op de begane grond is een biercafé gevestigd. Het biercafe is zeer bekend in Roosendaal en heeft een goede reputatie onder het uitgaand publiek. Het horecagedeelte beschikt naast het café over een aparte feestzaal, gescheiden dames en herentoilet en een achtergelegen biertuin. Het object is verder voorzien van een karakteristieke gevel en houten kozijnen met enkele beglazing. Aan de voorzijde is tevens een ruim terras aanwezig waar men in de zomer tot de late uurtjes geniet van het ruime bierassortiment. 

Boven het object bevindt zich een zeer ruime bovenwoning. Deze wordt door de exploitant onderverhuurd aan een particulier. De bovenwoning is ruim 178 m² groot en beschikt over een keuken, badkamer, ruime woonkamer en meerdere slaapvertrekken. Op de tweede etage bevinden zich meerder bergzolders op stahoogte. Deze worden uitsluitend gebruikt als opslagruimte door de horeca exploitant. 

Het object heeft een uitstekende ligging. De Markt is een populair plein in Roosendaal en biedt plaats aan de beste horecagelegenheden van de stad. Op het plein worden regelmatig feesten en evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse kermis, beachvolley en natuurlijk carnaval. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A17 en de A58.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Horecapand
Ligging:
Roosendaal
Adres:
Markt 16
Postcode:
4701 PE
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
570000.00

K.K.

Bouwjaar:
1912

Soort:
Horecapand
Plaats:
Roosendaal
Prijs:
€ 570000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio