Beleggingspand, Winschoten

9671 AL Winschoten (Winschoten, G) (452x bekeken)

Omschrijving

Schuin tegenover het station en dicht bij bij het centrum van Winschoten ligt dit vrijstaande pand bestaande uit een commerciële ruimte met bovenwoning. Diverse andere voorzieningen zijn op loopafstand gelegen waaronder het winkelcentrum en busstation. Het pand heeft een grootte van circa 197 m² in totaal en ligt op een ruim eigen perceel van 335 m².

De begane grond is sinds 2013 in gebruik als bewegingsstudio. Aan de achterzijde van het pand ligt de entree voor de bovenwoning welke bestaat uit drie onzelfstandig verhuurde kamers, een gezamenlijke keuken, toilet, bergruimte, eigen cv-ketel en op de begane grond een gezamenlijke badkamer en wasruimte. 

Het pand is grotendeels voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen. De cv-ketels zijn van bouwjaar 2012 en 2016. De verwarmingssystemen van de commerciële ruimte en de woning zijn gescheiden. Het dak is gedekt met betonpannen de boeidelen zijn van kunststof, waardoor het onderhoud minimaal is. Er zijn tussenmeters aanwezig zodat desgewenst het gebruik toegewezen en afgerekend kan worden.

Vanaf het station Winschoten is er een stoptrein verbinding met Groningen Centraal, Groningen centrum is met circa 35 minuten bereikbaar!
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Winschoten
Adres:
Stationsweg 1 en 1a
Postcode:
9671 AL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
198000.00

K.K.

Bouwjaar:
1910

Soort:
Overige
Plaats:
Winschoten
Prijs:
€ 198000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio