Bedrijfsruimte, Herenstraat, WERKHOVEN

3985RS Werkhoven (Bunnik, U) (322x bekeken)

Omschrijving
Vrijstaande woning met bedrijfsruimte voorzien van 7 kamers en een ruim dakterras!

Een combinatie van wonen en werken in een landelijke omgeving. In het fraaie Werkhoven mogen wij u aanbieden deze charmante woning uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Het geheel is gelegen aan de voorname Herenstraat te Werkhoven temidden van fraaie soortgelijke (half)vrijstaande woningen met name uit dezelfde bouwperiode en is aan de achterzijde grenzend aan de Achterrijn met fraai uitzicht over landerijen en boomgaarden.

De indeling is als volgt.

Woonhuis: Voortuin, entree, hal, voorzijkamer, toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste etage, keuken met toegang tot kelder. Vanuit de keuken bereikt men zowel de woonkamer als een tweede halletje welk weer toegang biedt tot de bijkeuken alsmede de slaapkamer (voorheen Kantoor) met bergkast met c.v.-ketel, een doucheruimte en een kastenwand . Vanuit de tweede hal is een afgesloten binnenplaats bereikbaar, met een trap naar het balkon alsmede toegang naar de beknopte achtertuin en de gang naar voorzijde en de bedrijfsruimte . Via de achtertuin is een loods en bedrijfsruimte bereikbaar alsmede een eenvoudige steiger welke grenst aan de het water van de Achterrijn.

Eerste etage:, ruime overloop met een vliezotrap naar de zolder, royale slaapkamer aan de voorzijde (voorheen 2 kamers, eenvoudig weer terug te brengen), een beknopte badkamer met wastafel en zitbad, 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan één toegang biedt tot het dakterras. Dit royale dakterras is deels overkapt en biedt een fraai uitzicht over de achtergelegen landerijen. Via een klein trappenhuis bereikt men ook weer de binnenplaats op de begane grond.

Bedrijfsruimte: oprit, segmentdeur welke toegang biedt tot de bedrijfsruimte welke bestaat uit een werkplaats met toegang tot kleine opslagruimte achterin en een trap naar de eerste verdieping met daaronder een toiletruimte tevens is via dubbele deuren de tuin en loods bereikbaar. op de verdieping is een nooddeur aanwezig naar het balkon.
In deze ruimtes heeft in het verleden een machinale houtbewerking bedrijf gezeten, echter zijn er tal van andere bedrijfsmogelijkheden.

Bijzonderheden:

- unieke kans om wonen en werken te combineren
- bouwjaar 1925
- woonoppervlak 139 m2
- ruime loods met mogelijkheden
- gelegen aan het water
- 1 grote slaapkamer valt goed te realiseren naar 2 slaapkamers
- gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- aanvaarding in overleg


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Bedrijfsruimte, Herenstraat, WERKHOVEN
Adres:
Herenstraat 71-71 A
Postcode:
3985RS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
499500 k.k.
Bouwjaar:
1925

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Werkhoven
Prijs:
€ 499500 k.k…
Meer informatie via
Domvast B.V. (niet meer in gebruik)
030-2230231


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio