Dit object betreft een moderne representatieve kan…

5047TW Tilburg (Tilburg, NB) (781x bekeken)

Omschrijving

Dit object betreft een moderne representatieve kantoorruimtes gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op industriegebied Vossenberg. De kantoorruimtes zijn verdeeld over drie lagen. Alle lagen zijn separaat van elkaar te betreden/gebruiken en elk ingericht met kitchenette en toilet.

Het complex is gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren en een stalen dakconstructie met een nieuwe bitumineuze dakbedekking. Uiteraard ligt er glasvezel, airconditioning en alarm, (brand + inbraak)de vloeren zijn v.v. neutrale Strizo grindkorrel tapijt. Systeemplafond met verlichtingsarmaturen.

Aangesloten op  stadsverwarming

Naast en voor het gebouw zijn 10 eigen parkeerplaatsen.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Het oudste en bekendste productiebedrijf op het bedrijventerrein is Fuji. Daarnaast beschikt het bedrijventerrein over meerdere grootschalige distributiecentra en transporteurs, waaronder Sony, Iris Ohyama, Samsung, Claassen en Versteijnen. In de directe omgeving van het object bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote productie- en handelsbedrijven, alsmede een groot aantal perifere detailhandelszaken, o.a. Hornbach, Karwei en Praxis. 
De bereikbaarheid perfect geregeld door de aanleg van de Noord-Westtangent. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s- Hertogenbosch). 

Begane grond: Entree met meterkast, toilet en trapopgang. Receptiebalie en toegang tot 3 kantoren, waarvan 1 met grote archiefruimte en 1 nu ingericht als kantine

1e verdieping: Entree met toegang tot 2 praktische, strakke kantoren, uiteraard naar eigen believen in te delen. Kitchenette en toilet

2e verdieping: Ook weer ingedeeld met 2 kantoren met vele werkplekken en 1 met kitchenette en toilet. Vanaf hier is een deur naar het nieuwe platte dak, welke beveiligd is met een rolluik.
PO:241m²   

Verhuurbaar VO: 3 x 130m²       

inhoud:1100m³     

Bouwjaar:2000

 

EXTRA’S: Alarm, INSTAPKLAAR, geheel fantastisch onderhouden!
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Industrieterrein Vossenberg, perfecte ligging door de aanleg van de Noord-Westtangent. Deze verbindi
Adres:
Aphroditestraat 25-27-29
Postcode:
5047TW
Huur/koop:
Prijs:
400.000euro k.k./ 1051euro/per meter
Bouwjaar:
2000

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 400.000eur…
Meer informatie via
Twan Zebregs Onroerendgoed
013 5812121

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio