Bedrijfsruimte

6361 BH Nuth (Nuth, L) (298x bekeken)

Omschrijving
Ruime bedrijfsruimte te huur op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg in Nuth.

De unit beschikt over een eigen volledig omheind en beklinkerd buitenterrein van 850 m2 voorzien van grote elektrische toegangspoort van circa 9 meter.

Vanuit hier is de loods toegankelijk van maar liefst 880 m2 met betondekvloer en grote lichtstraat. Op diverse locaties zijn er wateraansluitingen en gasaansluitingen voor heaters.

Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich 150 m2 kantoorruimte in een separate opslag en 2 maal 15 m2 kantoorruimte voorzien van parketvloer en lichtarmaturen.

Naast nog eens 37 m2 opslagruimte met grote wasinstallaties (2 kranen) beschikt de bedrijfsruimte over een kantine van 10 m2, bergruimte en toiletruimte.

Aan de voorzijde kan de kantelpoort handmatig bedient worden om vanuit alle zijden de loods goed te kunnen bereiken. Aan de buitenzijde bevindt zich buitenverlichting en is de loods voorzien van bitumen dak.

De huurprijs bedraagt € 37.200,- per jaar, neerkomende op € 3.100,- per maand (€ 36,- per m2 per jaar).

Huurtermijn: 36 maanden met een opzegtermijn van 12 maanden tenzij anders overeengekomen. Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen. Bankgarantie / waarborgsom: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur. Aanvaarding: per direct.

De bedrijfsunit heeft de bestemming centrum, waarin de aangewezen gronden bestemd zijn voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, kleinschalige kantoren (met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m²), consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijfjes;

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nuth, Stationstraat
Adres:
Stationstraat 145
Postcode:
6361 BH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
3100 /m
Bouwjaar:
1930

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nuth
Prijs:
€ 3100 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio