Bedrijfsruimte bedrijventerrein

5165 NT Waspik (Waalwijk, NB) (179x bekeken)

Omschrijving
Het pand gelegen aan de Ruytenbergweg, gebouwd in 2000, staat momenteel beschikbaar voor zowel de verhuur als de verkoop. Het betreft hier een multifunctioneel pand met een bedrijfsruimte en een kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 850 m².

Metrages BVO

Bedrijfsruimte: circa 600 m² BVO
Kantoorruimte: circa 250 m² BVO

Deelverhuur mogelijk

Buitenterrein: circa 485 m²

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Maasoever in Waspik. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A59 bevinden zich in de nabije omgeving en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A27.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3 tot en met 5 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Gas heater
• Hardhouten kozijnen
• Krachtstroom
• Overheaddeur ; 4x
• TL-Verlichting
• Toiletruimte
• Vrije hoogte circa 6 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluiting
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Koopcondities

Vraagprijs: € 600.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding: Gemeente Waspik, Sectie N, Nummer 455
Grootte: 1.235 m²

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Ruytenbergweg 15 in Waspik aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Waspik, Ruytenbergweg
Adres:
Ruytenbergweg 15
Postcode:
5165 NT
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
600000 k.k.
Bouwjaar:
2000

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Waspik
Prijs:
€ 600000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: