Bedrijfsruimte bedrijventerrein

4622 RA Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, NB) (463x bekeken)

Omschrijving
Het object is gunstig gesitueerd op een goed bereikbare zichtlocatie op bedrijvenpark Lage Meren Meilust. Dit park wordt door de provincie actief ondersteund om binnen twee decennia geheel zelfvoorzienend te zijn.

VASTGOEDPROJECT: Wattweg 25 Bergen op Zoom
OMSCHRIJVING: productie-, opslag en kantoren

HUURPRIJS:
a. bedrijfshal: 5.213 m2 a? € 32,50 = € 169.422,-
b. kantoren: 300 m2 a? € 70,- = € 21.000,-
Totaalhuur: € 190.422,-

prijzen per jaar exclusief BTW, jaarlijkse indexatie conform CPI index

SERVICEKOSTEN:

Tevens worden per maand servicekosten in rekening gebracht als voorschot. De kosten voor WOZ en gebouw gebonden verzekeringen (exclusief inboedel) bedragen momenteel € 1.200,- excl. BTW per maand. Deze kosten worden per jaar verrekend op basis van de werkelijke bedragen.

Het onderhoud aan technische installaties, brandbeveiliging, bestrating, hekwerken en klein onderhoud, alsmede het verbruik van verwarming, airco, gas, water, elektra en internet evenals kosten voor Buma/stemra kosten, Wifi, internet-, telefoon- en alarminstallatie, reclameaanduidingen, vloerbedekkingen afvalverwerking en schoonmaakkosten waaronder van binnen- en buitenbeglazing en gevelreiniging van de gebouwen zijn voor rekening huurder.

De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.

3 De locatie en haar omgeving

PROVINCIE: Noord Brabant GEMEENTE: Bergen op Zoom INWONERS AANTAL : 66.000

Adres:
Wattweg 25 – 4622 RA te Bergen op Zoom

Het bedrijfscomplex ligt op een absolute zichtlocatie, in de onmiddellijke nabijheid van het knooppunt van de snelwegen A58 (oost west) en A4 (noord zuid).

Beide wegen met op en afritten liggen op minder dan 800m van de locatie. Verbinding naar Rotterdam, Antwerpen, Breda/Eindhoven en Goes/ Terneuzen is uitstekend met deze snelwegen. Op het terrein is een ruime buitenopslag aanwezig en zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Het pand is gelegen op een bedrijvenpark waarbij de directe buren Bruynzeel Keukens, Philip Morris en Fijn Mechanische Industrie zijn. Bedrijventerrein Lage Meren / Meilust heeft een belangrijke economische functie voor Bergen op Zoom en de regio. Er zijn ca. 144 bedrijven gevestigd.
Het biedt werkgelegenheid aan bijna 5.200 personen. Het bedrijventerrein bestaat uit meerdere gedeelten: Lage Meren, Meilust, Wouwsestraatweg en directe omgeving. Het totale oppervlak van het gebied is ca. 110 ha.

Het bedrijventerrein Lage Meren / Meilust biedt huisvesting aan zowel kleine als enkele grotere bedrijven uit diverse sectoren zoals industrie, bouwnijverheid, transport, groot -en detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. (Milieucategorie tot en met 3.2 / categorie 2 uitgesloten)

4 PLATTEGRONDEN

Het bedrijfscomplex kent een bebouwd oppervlak van 5.500m2 BVO. Dit omvat ca. 300 m2 kantoor ruimte (2 lagen van elk 10*15m=150 m2) en een bedrijfs-/productieruimte van 130*40m= ca 5200m2. en een ruim buitenterrein van ca 5.000 m2.

De ruimte is gebouwd in een staalconstructie met damwandbeplating en betonplint voorzien van milieuvriendelijke kurkisolatie, houten kozijnen met isolatieglas en geïsoleerde bitumineuze dakbedekking. Het dak wordt tevens voorzien van PV zonnepanelen.

De vrije hoogte bedraagt ca 4,30 m1 in de hal direct aan de kantoren (= ca. 3.200 m2 t/m stramien 17) Deze hal heeft op het eerste gedeelte (10mx40m breed) = 400 m2, voorzieningen voor het aanbrengen van een bovenloopkraan. De resterende hal (= ca. 2.000 m2 vanaf stramien 17) heeft een vrije hoogte van ca 5,80 m1.

Het gehele terrein is verhard en omheind. Op het terrein is royaal ruimte om te manoeuvreren en te parkeren. Ook het naastgelegen volledig ingerichte parkeerterrein op kavel C 4832(ca 2.400 m2) kan eventueel bij de verhuur dan wel aankoop worden betrokken.

Het kantoorgedeelte is in 2016 geheel gerenoveerd (nieuwe CV, schilder/stucwerk, stoffering, LED verlichting, Electra, Cat 6 bekabeling), keukentje met apparatuur (koelkast met vriezer, oven/ magnetron, vaatwasser, cooker, kastruimte, bar etc.).

De bedrijfshal is voorzien van 4 nieuwe elektrische roldeuren, een gevlinderde betonvloer en nieuwe lichtstraten en wordt momenteel aan de buitenzijde in een geheel nieuwe kleurstelling gebracht. Hierbij wordt milieuvriendelijke spuitkurk toegepast. Dit geeft een thermische alsmede akoestische prestatieverbetering aan het gebouw.

De bedrijfshal is geventileerd en zal in overleg met de nieuwe gebruiker van een duurzame verwarmingsinstallatie worden voorzien. Er
gaan zonnepanelen geplaatst worden (subsidie aangevraagd en partner geselecteerd). LED verlichting is geïnstalleerd in de kantoren. De toepassing van elektrische of infraroodverwarming wordt momenteel onderzocht in het kader van de ambitie voor het gehele industrieterrein (LMM) om zelfvoorzienend te worden. Het gehele pand is van een nieuwe alarminstallatie voorzien.

Voorzieningen

Bedrijfshal:
- vrije hoogte ca 4,30 meter hal aan kantoorzijde ca 3.200 m2 / resterende hal 5,80 meter, ca 2000 m2
- vlakke gevlinderde vloer
- 4 overheaddeuren (4.00 x 4.00 m) op maaiveld niveau
- brandblussers
- lichtsterkte 150 lux
- verwarming elektrisch, infrarood en/of ecofans in overleg met toekomstige gebruiker
- het buitenterrein afsluitbaar middels een handbediende schuifpoort
- het gebouw is voorzien van krachtstroom en op het terrein is een traforuimte aanwezig

Kantoorruimte:
- eigen centrale opgang naar kantoor
- luxe entree begane grond
- inclusief pantryblok en sanitair groep
- wandgoten t.b.v. telefoon-/ databekabeling
- verwarming met nieuwe combiketel
- werkplekken lichtsterkte 500 lux met LED verlichting
- lichte scheidingswanden
- alarm-, brandslaghaspels en brandblussers

5 Eigendom / Kadastrale situatie:

Het terrein bestaat uit twee percelen, totaal 10.620 m2.
GEMEENTE BERGEN OP ZOOM SECTIE C NUMMER 3491 (7.400 m2) en 3848 (3.220 m2)

6 Bestemming

Bedrijven


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Bergen op zoom, Wattweg
Adres:
Wattweg 25
Postcode:
4622 RA
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
1 k.k.

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Bergen op Zoom
Prijs:
€ 1 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio