Beleggingspand, Terneuzen

4531 HG Terneuzen (Terneuzen, Z) (368x bekeken)

Omschrijving

Twee hoogwaardige in 2008 gerealiseerde appartementen van in totaal circa 220 m², gelegen in éénzelfde kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Terneuzen. Alle appartementen zijn verhuurd aan particulieren. Tevens betreft het één inpandige garagebox, één berging en één parkeerplaats. De garagebox verkeert eveneens in verhuurde staat.

Het geheel verkeert in uitstekende staat van onderhoud en participeert in een gezonde en actieve VvE. Het complex is bereikbaar middels een entree voorzien van brievenbussen en een intercominstallatie. Op de begane grond bevindt zich een kelder met bergingen, garageboxen en inpandige parkeerruimte. De drie etages zijn allen vanuit zowel het trappenhuis alsmede middels de lift bereikbaar. Alle appartementen beschikken over houten kozijnen met isolerende beglazing. 

De appartementen beschikken over een zeer moderne inrichting, separaat toilet met wastafel, moderne woonkamers, één of twee slaapkamers, aardlekschakelaar met zes groepen en één of twee balkons. De moderne open keukens zijn voorzien van diverse inbouwapparatuur en de badkamers beschikken allen over een wastafel en douche en deels over een bad en tweede toilet. 

Het appartementencomplex kent een gunstige ligging. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. Winkelcentrum Schuttershof dat op circa 250 meter loopafstand ligt beschikt over de landelijke winkelformules Jumbo, Etos, Gall & Gall, Xenos en tevens diverse lokale ondernemers. Het kernwinkelcentrum biedt plaats aan een breed scala aan landelijk en internationaal opererende winkelformules, lokale retailers en gezellige horeca en uitgaansgelegenheden. Op loopafstand zijn tevens de diverse havens gelegen zodat men ook met een eigen boot prima uit de voeten kan. Vanuit Terneuzen is de A58 middels diverse uitvalswegen te bereiken. De Westerscheldetunnel verbindt Terneuzen met nabijgelegen steden als Middelburg en Vlissingen en de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent zijn met de auto goed bereikbaar.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Terneuzen
Adres:
Steenkamplaan 6 & 16
Postcode:
4531 HG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
380000.00

K.K.

Bouwjaar:
2008

Soort:
Overige
Plaats:
Terneuzen
Prijs:
€ 380000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio