Te koop en te huur Ca. 150 m2 winkel/horecaruimte …

1441 AT Purmerend (Purmerend, NH) (500x bekeken)

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Ca. 150 m2 winkel/horecaruimte in het centrum van Purmerend. Het onroerend goed is uitermate geschikt voor verschillende horeca concepten, waaronder restaurant, lunchroom, grillroom etc.

ONROEREND GOED
De begane grond beslaat een oppervlakte van in totaal ca. 95 m2. Voorheen zat hier een lunchroom/koffiehuis gevestigd. Er is op de 1e verdieping een opslagruimte/kantoorruimte aanwezig.

Het pand is onlangs vernieuwd/gerenoveerd, zo heeft pandeigenaar kunststof kozijnen laten plaatsen maar ook binnen zijn er maatregelen getroffen ten aanzien van de brandwerendheid. De wanden zijn allen voorzien van een nette stuc laag en ook de gevel is aan de buitenzijde is gerenoveerd.

Vorige exploitant was in bezit van een volledige drank- en horecavergunning, onder voorbehoud van goedkeuring van de gemeente zou een toekomstige exploitant deze opnieuw aan kunnen vragen.

BOVENWONING
Er is een bovengelegen opslagruimte/kantoorruimte aanwezig, welke tevens in gebruik zou kunnen worden genomen als bedrijfswoning die via de winkel te bereiken is. Bewoning is onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Het geheel beslaat een oppervlakte van ca. 55 m2. Via een van de ruimtes komt men op het platte dak van ca. 40 m2.

Verwarming van het geheel gebeurt momenteel via losse airco-units en plafond-units. Ongeveer zes jaar geleden is op zolder een cv-ketel geplaatst voor extra verwarming achter.

LOCATIE
De onderneming bevindt zich in een winkelstraat in het centrum van Purmerend. Er is sprake van doorgaand verkeer en parkeerplaatsen voor de deur. Dit maakt deze locatie ook geschikt voor bezorg- en/of afhaal formules (mogelijk dient hier nog een aanvullende vergunning voor aangevraagd te worden).

In de directe omgeving zijn zowel horecagelegenheden aanwezig als grote winkelketens zoals Intertoys, Expert en Prenatal. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving. Theater De Purmaryn bevindt zich op loopafstand.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie mede lichte horeca mogelijk binnen horecacategorie 1a en 1b. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Huurprijs : Betreft een ingroeihuur te starten met € 1.500,- euro welke uiteindelijk oploopt naar € 2.000,- vrij van btw per maand
• Oplevering: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 95 m2 BG en 55 m2 op de eerste verdieping.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
Kenmerken
Soort:
Horecapand, Kantoorruimte, Winkelruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Centrum Purmerend
Adres:
Westerstraat 84
Postcode:
1441 AT
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
0

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Purmerend
Prijs:
 
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio