Winkelruimte

1211KK Hilversum (Hilversum, NH) (742x bekeken)

Omschrijving
Aan één van de toegangswegen richting het A-1 winkelcentrum van Hilversum “De Gooische Brink” bieden wij te huur aan een winkel/kantoorruimte met ruim bemeten kelderruimte voor eventuele archiefopslag.

De winkelruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 55 m2 en de ondergelegen kelder voor met name archief en of opslagdoeleinden behelst ca. 35 m2.

De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief de navolgende voorzieningen: - huidige vloerafwerking;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- dubbele rolluik bij entree;
- airco unit;
- gas CV met radiotoren;
- toiletvoorziening;
- pantry.

VLOEROPPERVLAKTE
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik als:
- detailhandel;
- dienstverlening.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 125,00 per maand inzake de levering en vastrecht van gas, water en elektra.

AANVAARDING De winkelruimte is vanwege het stopzetten van de activiteiten van de huidige huurder per direct te aanvaarden.

HUURTERMIJN 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom verlangd ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUURPRIJS
€ 499,00 per maand, exclusief servicekosten.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Hilversum
Adres:
Havenstraat 119
Postcode:
1211KK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
499 /m
Bouwjaar:
1930

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 499 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio