Beleggingspand, Amsterdam

1095 SG Amsterdam (Amsterdam, NH) (637x bekeken)

Omschrijving

Appartement van circa 75 m² met aparte berging op de begane grond te Amsterdam-Oost. De benodigde omzettingsvergunning voor kamergewijze verhuur aan vier personen is aanwezig. 

Het object is op de derde verdieping gelegen en bestaat uit een entree, badkamer, toilet, keuken, woonkamer, vier slaapkamers en een balkon van circa 5 m². Het pand is voorzien van een massief eiken parketvloer, centrale verwarming middels een HR ketel uit 2010 en dubbel glas in kunststof kozijnen (enkel bij de keuken een houten kozijn). 

Het appartement wordt deels gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd met onder andere een Smeg koelkast, fornuis, wasmachine/droger, tv, bankstel en een eettafel met vier stoelen. 

In 2018 werden o.a. werkzaamheden aan de gevels, kozijnen, schoorstenen en buitenschilderwerk uitgevoerd uit de pot van de VvE. Hiervoor was geen extra dotatie nodig. 

Alle winkels voor dagelijkse benodigdheden zijn in een straal van 700 meter van het pand gelegen. Binnen vijf minuten fietsen is men op de Javastraat en de Dappermarkt waar veel trendy horecagelegenheden en winkels gevestigd zijn. Per fiets zijn de Hogeschool, UvA, centraal station en de binnenstad binnen vijftien minuten bereikbaar. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Niasstraat 275
Postcode:
1095 SG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
380000.00

K.K.

Bouwjaar:
1978 (BAG)

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 380000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio