Beleggingspand, Den Haag

2563 XV Den Haag (Den Haag, ZH) (893x bekeken)

Omschrijving

Een dubbele bovenwoning van circa 90 m² vloeroppervlakte met dakterras, gelegen in het Valkenboskwartier in Den Haag. Op slechts 3 minuten loopafstand gelegen van de Valkenboslaan met diverse winkelvoorzienigen (waaronder de Albert Heijn). 

De verwarming en warmwatervoorziening geschied middels een c.v.-combiketel (Intergas Kompakt HRE, 2014). Verder is het object voorzien van isolerende beglazing in deels houten en deels kunststof kozijnen. Aan de achterzijde van het object is een dakterras gelegen van circa 11,5 m².

Het betreft een laagverhuurde woning met de potentie om in de vrije sector van de huurwoningmarkt een huurprijs te realiseren van circa € 950,- tot € 1.050,- kale huur per maand. Dit na renovatie aan de binnenzijde.

Het Valkenboskwartier is gelegen in het stadsdeel Segbroek en grenst aan de buurten Oostbroek-Noord, Heesterbuurt, Bomenbuurt en Regentessekwartier. De woning is op circa 2,7 kilometer afstand gelegen van het Westduinpark (één van de grootste beschermde natuurgebieden van Den Haag) en op circa 3,4 kilometer afstand van het stadscentrum van Den Haag. In de nabije omgeving van de woning zijn diverse winkel- en horecagelegenheden gesitueerd, waaronder de Albert Heijn. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 3 minuten loopafstand gelegen. Het is mogelijk om in de straat betaald te parkeren. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Den Haag
Adres:
Hendrik van Deventerstraat 52
Postcode:
2563 XV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
220000.00

k.k.

Bouwjaar:
1914

Soort:
Overige
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 220000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio