Winkelruimte

1211HA Hilversum (Hilversum, NH) (949x bekeken)

Omschrijving
Nabij het gezellige centrum van Hilversum, aan doorgaande weg en op uitstekende zichtlocatie gelegen bieden wij voor verhuur aan een representatieve winkelruimte ter grootte van ca. 135 m2.

Deze locatie is thans in gebruik door Zonnestudio Jetset en zal i.v.m. aanpassing van de huidige winkelformule gewijzigd worden. De zonnestudio zal de aangrenzende winkelruimte, gesitueerd aan de rechterzijde in gebruik blijven houden.

Deze aanbieding is bij uitstek geschikt voor ondernemers actief in de zakelijke, persoonlijke en verzorgende dienstverlening.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen: - luxe laminaatvloer; - gladde wand afwerking; - systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; - gas CV met radiatoren; - airconditioning; - toiletvoorziening.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.950,-- per maand, exclusief BTW.

BESTEMMING De winkelruimte heeft een brede bestemming en is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en ondernemingen in de creatieve sector.

HUURBETALING De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overschrijving.

SERVICEKOSTEN Huurder dient de meters betreffende gas, elektra en water op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is in overleg bespreekbaar.

AANVAARDING Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden, kan snel!

ZEKERHEIDSTELLING Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPIJSINDEXERING Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

GUNNING De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Hilversum
Adres:
Langestraat 50
Postcode:
1211HA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1950 /m
Bouwjaar:
1980

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 1950 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio