Horecaruimte met bovenwoning in centrum Schagen

1741 GA Schagen (Schagen, NH) (260x bekeken)

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecaruimte met bovenwoning in het centrum van Schagen. Deze ruimte is zeer geschikt voor verschillende afhaal en bezorg concepten zoals friethuizen, wok-to-go, pizza slices, shoarma, etc.

DE HORECARUIMTE
Op A-locatie gelegen horecaruimte in de hoofdwinkelstraat van Schagen op steenworpafstand van het horecacentrum gelegen aan de Markt rondom De Grote Kerk.
In de directe nabijheid bevindt zich het overdekte winkelcentrum “Makado” met gerenommeerde winkelketens. In de straat bevinden zich onder andere diverse kledingwinkels, restaurants, een ijssalon en lunchroom.

De ruimte heeft een frontbreedte van ca. 4 meter en beslaat op de begane grond circa 65 m². Er is een aparte opslagruimte met koelkast, een nieuwe bakwand met meerdere frituurbakken en ingebouwde bakplaat en een ijsmachine.

Overname van deze apparatuur is bespreekbaar maar niet verplicht. Indien gewenst kan er derhalve leeg opgeleverd worden.
De ruime bovenwoning met 1 slaapkamer, badkamer, woonkamer met open keuken en ruime zolder behoort tevens tot het gehuurde. Deze woning beschikt over een eigen opgang en wordt momenteel los onderverhuurd voor een prijs van € 850,- incl. gas, water en licht. Dit verlaagt de huurdruk voor de ondergelegen bedrijfsruimte aanzienlijk.

LOCATIE
De snackbar is gelegen in de straat waar de West-Fries Folklore markt jaarlijks gehouden wordt in de periode van juni tot en met augustus. Er worden dan diverse programma’s vastgesteld zoals oude ambachten, folklore dans en klederdracht.
Parkeren in de directe nabijheid kan gratis op één van de nabij gelegen parkeerterreinen of in de straat (blauwe zone).

BESTEMMING
De bestemming is Centrum-1 gebouwen is bestemd voor dienstverlening, detailhandel, horeca, wonen. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

DETAILS
• Huurprijs: Bedrijfsruimte incl. bovengelegen woning € 1950,- excl. btw per maand
• Overname: in overleg
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 65 m2 op de begane grond
• Overname van de in de horecaruimte apparatuur is bespreekbaar

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
Kenmerken
Soort:
Horecapand, Bedrijfsruimte
Ligging:
In centrum
Adres:
Gedempte Gracht 7
Postcode:
1741 GA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 1950,- ex btw p/m

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Schagen
Prijs:
€ 1950,- ex …
Meer informatie via
Van Alkemare Makelaardij
0226-343220

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio