Beleggingspand, Utrecht

3553 JS Utrecht (Utrecht, U) (353x bekeken)

Omschrijving

Jaren '30 tussenwoning van circa 132 m² gelegen in de wijk Zuilen te Utrecht. Op loopafstand van de Amsterdamsestraatweg waar diverse winkelvoorzieningen, waaronder de Kruidvat & Albert Heijn, zijn gelegen. Volledig verhuurd en opgedeeld in twee zelfstandige appartementen/studio's en drie kamers met eigen keukenblok. 

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en beschikt volledig over houten kozijnen (deels enkele en deels dubbele beglazing). De verwarming geschiedt middels twee cv-installaties, die in eigendom toebehoren. Ook beschikt de woning over een tuin van circa 55 m² waar een losstaande schuur van circa 4 m² is gelegen. De studio's beschikken over een eigen bad- en keukenruimte. 

De woning is op circa 200 meter afstand gelegen van de Amsterdamsestraatweg waar diverse winkel- en eetgelegenheden zijn gesitueerd. Het stadscentrum van Utrecht is binnen 10 fietsminuten te bereiken en treinstation Utrecht-Zuilen is op circa 500 meter van de woning gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand gelegen en het is mogelijk om in de straat gratis te parkeren. 

De kamerverhuur valt onder de oude regels qua omzetting en is legaal. Een schrijven hiervan is op aanvraag beschikbaar. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Utrecht
Adres:
Cornelis Mertenssstraat 22
Postcode:
3553 JS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
465000.00

K.K.

Bouwjaar:
1926

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Utrecht
Prijs:
€ 465000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio