Kantoorruimte bedrijventerrein, kantorenpark

9561 AM Ter Apel (Vlagtwedde, G) (345x bekeken)

Omschrijving
Het betreft hier een kantoorpand met een showroomruimte. Gelegen op een bedrijventerrein in Ter Apel, staat dit pand beschikbaar voor de verhuur. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen zoals Karwei, Teuben Transport en HBG en Partners, Zijlstra.

=========================

Metrage

Kantoor/showruimte: circa 940 m² BVO
Deelverhuur mogelijk vanaf: circa 20 m² BVO

Huurprijs: vanaf € 80,- per m² per jaar excl. BTW (afhankelijk van de daadwerkelijke metrage en de huurperiode)

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand met een showroomruimte?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Nomdenweg 2 in Ter Apel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=========================

Het pand, gelegen aan de Nomdenweg, heeft een goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N366 (Duitse grens / Veendam) bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Provincialeweg N391. Daarnaast heeft de N391 een directe verbinding met de Rijksweg A37 (ri. Hoogeveen - Klazienaveen - Emmen).

Middels het openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte licht op slechts 550 meter loopafstand.

Parkeren

Bij het object zijn voldoende privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte / showroom

• Airconditioning; niet in alle ruimten
• Aluminium kozijnen
• Garderobe
• Inbouw LED verlichting; niet in alle ruimten
• Internet- en telefonieaansluiting
• Laminaat
• Mechanische ventilatie
• Pantry
• Serverruimte
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond
• Ventilatierooster
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren; niet in alle ruimten
• Warmtepompen
• Waterterugwinning unit

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 80,- per m² per jaar excl. BTW (afhankelijk van de daadwerkelijke metrage en de huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur

Servicekosten: Nader overeen te komen

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand met veel mogelijkheden voor uw onderneming. En dat op een mooie locatie in Ter Apel ! Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand met showroomruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Nomdenweg 2 Ter Apel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Meer informatie vindt u op Bedrijvenparkmb.nl


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Ter apel, Nomdenweg
Adres:
Nomdenweg 2
Postcode:
9561 AM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
80 /m²/j
Bouwjaar:
1978

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Ter Apel
Prijs:
€ 80 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio