Bedrijfsruimte bedrijventerrein

1216BP Hilversum (Hilversum, NH) (1402x bekeken)

Omschrijving
Op het bedrijventerrein Havenkwartier te Hilversum gelegen, zeer fraai ingerichte en afgewerkte multifunctionele bedrijfsunit geschikt voor werkplaats en/of opslag/magazijn met een compleet en zeer luxe afgewerkt kantoor op de eerste verdieping.
Het havenkwartier kent een goede bereikbaarheid en heeft een directe aansluiting op de N-201 richting Rijksweg A2 (Utrecht-Amsterdam) en Rijksweg A27 (Utrecht-Almere).

OPPERVLAKTE
Het totale verhuurbare vloeroppervlak is ca 220 m² bestaande uit ca. 120 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 100 m² kantoorruimte op de 1e verdieping. Vrije hoogte bedrijfsruimte parterre ca. 4.60 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU BEDRIJFSRUIMTE
De oplevering is zeer compleet, o.a. voorzien van:
- elektrische bedienbare overheaddeur;
- krachtstroom in de bedrijfsruimte;
- glad afgewerkte betonnen vloer;
- gas CV met heater in de bedrijfsruimte;
- lichtstraten in de bedrijfsruimte;
- ruimte pantry;

OPLEVERINGSNIVEAU KANTOORRUIMTE
- systeemplafonds met verlichting;
- luxe laminaatvloer;
- zeer complete keuken met inbouwapparatuur;
- zevend toilet met wastafel;
- doucheruimte;
- vaste kastenwand in separaat kantoor;
- gladde wandafwerking;
- alarminstallatie.

PARKEREN
Parkeergelegenheid op eigen terrein (2 - 3 plaatsen), alsmede de beschikbare ruimte ter plaatse van de overheaddeur.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.650,-- per maand. Geen BTW van toepassing.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie/waarborgsom te worden verstrekt gelijk aan 2 (twee) maand huurprijsverplichting.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van energie en water alsmede de levering van communicatieve diensten.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een afwijkende termijnen bespreekbaar is.

AANVAARDING
Beschikbaar per direct.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Hilversum
Adres:
Nieuwe Havenweg 83
Postcode:
1216BP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1750 /m
Bouwjaar:
2000

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Hilversum
Prijs:
€ 1750 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio