Beleggingspand, Valkenswaard

5554 AD Valkenswaard (Valkenswaard, NB) (647x bekeken)

Omschrijving

Winkelruimte (circa 165 m²) met kelder (circa 95 m²) op goede zichtlocatie op de hoek Eindhovenseweg - Beelmanstraat, in het drukke centrum van Valkenswaard. In deze drukke winkelstraat vindt u o.a. vestigingen van Hema, Xenos, Intersport, Kruidvat e.d. Tevens zijn hier ook diverse uitzendbureaus gevestigd. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving aanwezig.

Het object bevindt zich midden in het centrum van Valkenswaard. Het winkelcentrum van Valkenswaard bestaat in totaal uit drie bekende winkelstraten namelijk De Leenderweg, De Eindhovenseweg, en De Corridor maar ook zijn er twee overdekte winkelcentra De Kerverij en de Valkenstaete.

Voorzieningen:
• Het plafond en de wanden zijn gestuct;
• Glad afgewerkte betonvloer;
• Meterkast aanwezig;
• Heteluchtgordijn en airco-installatie;
• Keuken en toilet.

De bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is uitstekend. Het object zelf ligt aan de N69 die in verbinding staat met de A67 richting Venlo en Antwerpen. Naast de N69 zijn de N396 en N397 binnen enkele autominuten te bereiken deze N-wegen staan in verbinding met de A67 en A2 richting Roermond en Maastricht. Het centrum van Eindhoven is binnen 15 autominuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer is het object tevens goed te bereiken. Op loopafstand is het busplatform Valkenswaard Markt bereikbaar met verschillende bussen (171, 172, 177, 196, 466, 476) richting Eindhoven en verschillende plaatsen in de buurt.

Valkenswaard is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De Kempense gemeente telt ca. 30.516 inwoners en heeft een oppervlakte van circa 56 km² (waarvan 1,15 km² water). De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregio SRE. De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeenten Valkenswaard, Dommelen, en Borkel en Schaft.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Valkenswaard
Adres:
Eindhovenseweg 58b
Postcode:
5554 AD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
204000.00

K.K.

Bouwjaar:
1961

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Valkenswaard
Prijs:
€ 204000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio