Beleggingspand, Putten

3881 LA Putten (Putten, GL) (384x bekeken)

Omschrijving

Bedrijfspand ter grootte van circa 3.250 m² op bedrijventerrein Keizerswoert in Putten. Dit bedrijventerrein ligt aan de rand van Putten en is uitstekend bereikbaar vanaf de A28 en het NS-station. Het object bestaat uit twee gedeelten: een laagbouw deel bestaande uit kantoor- en/of showroom met eigen entree en een hoogbouw gedeelte met magazijnruimte en kantoren, ook voorzien van eigen entree.

Het object verkeert in een redelijke tot goede staat van onderhoud. De centrale verwarmingsinstallatie in het pand is opgesplitst in zeven delen met afzonderlijke bemetering van het gas per deel. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas. Zowel het dak als muren zijn geïsoleerd. Het pand heeft Energielabel C en voldoet daarmee nu al aan de overheidseisen die vanaf 2023 gelden. De donkergrijze rand aan de buitenzijde van het pand en andere delen, zoals kozijnen en overheaddeur, zijn in 2017 geschilderd.

Er is een gezamenlijke entree met baliefunctie. Op de begane grond is magazijnruimte met overheaddeur aanwezig, geschikt voor opslag. De twee toiletgroepen zijn voor gezamenlijk gebruik. Op de eerste verdieping is er kantoorruimte met een showroom/magazijnruimte. Tevens zijn hier twee pantry’s en twee toiletgroepen voor gezamenlijk gebruik gesitueerd, en een kantine met keukenruimte. De kantoren van het laagbouwgedeelte hebben een eigen toegang. Ook hier is een toiletgroep en pantry aanwezig.

Nagenoeg elke kantoorruimte heeft een eigen telefoonaansluiting, netwerkaansluitingen, gemeenschappelijke geconditioneerde serverruimte, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en de meeste kantoorunits beschikken over een airco installatie.

Het NS- en busstation ligt op vier minuten loopafstand. Het pand is landelijk centraal gelegen en ligt op ca. 5 minuten rijafstand van de op- en afritten van Rijksweg A28 (Utrecht-Groningen). Zowel bij de hoogbouw als de laagbouw is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Het pand is vanwege de centrale ligging en qua inrichting uitermate geschikt als opslag/overslag en/of distributiecentrum voor pakketdiensten of aanverwante diensten, dan wel voor een landelijk werkend bedrijf dat zowel magazijn en/of kantoor en eventueel showroomruimte nodig heeft.

Het hoog- en laagbouwgedeelte zijn ook afzonderlijk van elkaar te koop.
De vraagprijs voor de hoogbouw bedraagt: € 670.000,- K.K.
De vraagprijs voor de laaggbouw bedraagt: € 330.000,- K.K.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Putten
Adres:
Nijverheidsweg 10
Postcode:
3881 LA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
895000.00

K.K.

Bouwjaar:
1960

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Putten
Prijs:
€ 895000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio