Beleggingspand, Bergeijk

5571 GV Bergeijk (Bergeijk, NB) (1137x bekeken)

Omschrijving

Verhuurde kavel van 793 m² met opstal dat in gebruik is als zogenaamde koperdraad centrale voor KPN. De locatie gesitueerd in een woonwijk, nabij het het centrum van Bergeijk met alle voorzieningen, zoals winkels en scholen binnen handbereik.

Het object is verhuurd middels een 'triple-net' huurcontract, wat inhoudt dat al het onderhoud, herstel en vernieuwingen voor rekening van de huurder zijn. Ook de opstalverzekering is voor rekening van de huurder. Hierdoor zijn de huurinkomsten vrijwel netto. Substantiële risico's met betrekking tot bodemvervuiling, ondergrondse tanks en asbest zijn weggelegd bij huurder.

Het object is gelegen op korte afstand van de dorpskern Bergeijk met alle gewenste voorzieningen. Nabij de sfeervolle dorpen Eersel en Valkenswaard. In de directe omgeving van bos- heidegebieden en vennen. Goed en snel bereikbaar via het internationale autowegen-net naar Eindhoven/ Venlo/ Antwerpen/ Brussel /’s-Hertogenbosch/ Tilburg/ Rotterdam/ Amsterdam. Op 20 autominuten afstand van ASML en Maxima Medisch Centrum Veldhoven. 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Bergeijk
Adres:
Dr. A. Hoynck van Papendrechtstraat 2a
Postcode:
5571 GV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
149000.00

K.K.

Bouwjaar:
1979

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Bergeijk
Prijs:
€ 149000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio