Beleggingspand, Elst

6662 ND Elst (Overbetuwe, GL) (563x bekeken)

Omschrijving

Deze belegging betreft een kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping, met horeca- en vergaderfaciliteiten van in totaal circa 1.585 m², gelegen op een prominente zichtlocatie in Elst. Het object wordt momenteel verhuurd aan een innovatief en creatief vergader- en flexwerkcentrum. 

Het object is in 2005 gerealiseerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over elf vergaderzalen, een ruim aanbod aan flexwerkplekken en een ruim opgezet restaurant. Het is bij verkoper niet bekend dat er enige sprake is van bodemverontreiniging alsmede de aanwezigheid van ondergrondse tanks en asbesthoudend materiaal.

De huidige huurder zorgt voor een inspirerende omgeving waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Door deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een hoog niveau van gastvrijheid en kwaliteit van dienstverlening en producten beweegt het bedrijf gasten ertoe te blijven terugkomen. Het bedrijf biedt ruimte voor vergaderingen, flexwerken, ontbijt, lunch, dinér en combinaties hiervan. Er zijn gratis parkeermogelijkheden, gratis toegang tot Wifi, gratis kopieer- en printmogelijkheden en ergonomisch en confortabel meubilair. Het bedrijf heeft tevens een vestiging in Beuningen.

Het object is gelegen in het hart van de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen) naast de toe- en afrit van de Rijksweg A325. Het NS-station van Elst is op loopafstand en middels diverse uitvalswegen zijn de A15 en de A50 te bereiken. Er zijn maar liefst veertig parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. In de nabije omgeving van het object zijn een bouwcentrum, Gamma, Beter Bed en een vestiging van Post NL gevestigd.  
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Elst
Adres:
Nieuwe Aamsestraat 32
Postcode:
6662 ND
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1650000.00

K.K.

Bouwjaar:
2005

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Elst
Prijs:
€ 1650000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio