Beleggingspand, Wassenaar

2243 CW Wassenaar (Wassenaar, ZH) (766x bekeken)

Omschrijving

Twee verhuurde serviceappartementen op het schitterende "Landgoed Stoephout" te Wassenaar. Beide appartementen zijn recent hoogwaardig gerenoveerd, geschilderd en voorzien van dubbele beglazing. De keuken en badkamer zijn vernieuwd en voorzien van (inbouw)apparatuur. Ook ligt er een houten vloer in beide appartementen. De appartementen worden verwarmd middels blokverwarming. De appartementen liggen op de vierde etage en zijn met de lift bereikbaar en volledig gelijkvloers. Het balkon biedt een schitterend uitzicht op het park.

De serviceflat werd in 1969 gebouwd in de villawijk Wassenaar Zuid-de Kieviet en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Landgoed Stoephout is bereikbaar via een oprijlaan vanaf de Stoeplaan en is niet zichtbaar vanaf de weg. Het ligt in een bosrijk gebied tussen de Wittenburgerweg en de Buurtweg in Wassenaar-Zuid.

Deze serviceflat in groene omgeving biedt rust, veiligheid en comfort, hetgeen ervaren wordt bij het naar buiten kijken, of bij een wandeling door de "eigen achtertuin" van 3,5 hectare. De bemande receptie en aanwezighied van huismeesters geven een veilig en comfortabel gevoel aan de bewoners.

Het strand ligt slechts op 1,5 kilometer afstand. Het centrum van Wassenaar ligt op 1 kilometer, het centrum van Den Haag op slechts 7,5 kilometer en Leiden ligt op 10 kilometer afstand.

Stoephout is zowel uitstekend bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Via de A44 bent u in enkele minuten op de autosnelweg. Bus 43 en 91 naar Den Haag en Leiden stoppen voor de deur.

Bijzonderheden: 
- Gezonde Vereniging van Eigenaren 
- Camerabewaking rondom het gebouw, bewaakte receptie
- Moderne lift vanaf parterre
- Berging op de parterre
- Aparte logeerkamers met badkamer en wifi tegen een kleine vergoeding te huur voor bezoekers
- Receptioniste (o.a. aanvraag maaltijdservice, huishoudelijke hulp, was/stomerij service, thuiszorg, taxi) 
- Twee inwonende huismeesters (24/7). Zij verzorgen o.a. post, krant, brengen avondmaaltijden aan huis en zijn beschikbaar voor kleine klusjes 
- Inpandig winkeltje, kapper, fysiotherapie, pedicure 
- Aparte verrekening voorschot stookkosten en warm water (elektronische meteropname)
- Prachtig aangelegd privé-park (3,5 ha) met vijver, fontein, zitbanken en ruime wandelpaden
- Openbaar vervoer voor de deur. 
- Voor meer informatie op de website: www.landgoedstoephout.nl 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Wassenaar
Adres:
Stoeplaan 11 - F55 en F056
Postcode:
2243 CW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
299000.00

K.K.

Bouwjaar:
1969

Soort:
Overige
Plaats:
Wassenaar
Prijs:
€ 299000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio