Beleggingspand, Anloo

9467 PN Anloo (Aa en Hunze, D) (384x bekeken)

Omschrijving

Deze beleggingsaanbieding betreft een investering in verhuurde recreatiegrond, bestaande uit 111 kavels met een totale grootte van 29.411 m². Deze grond wordt verkocht met zevenjarig huurcontract met optie tot verlenging.

De kavels zijn in eigendom van recreatiepark Anloo en worden individueel verhuurd aan particulieren die er hun standplaats hebben voor een caravan of chalet. De koper van deze grond heeft als voordeel dat er voor het totaal een contract wordt aangegaan met een hoofdhuurder, die de onderhuur aan de verschillende gebruikers verzorgt.

De voordelen van deze investering:
- een waardevaste investering in grond;
- een langdurig huurcontract;
- relatief weinig beheer; 
- geen onderhoudskosten;
- circa 8% bruto aanvangsrendement;

Recreatiepark Anloo
Recreatiepark Anloo is gelegen in het bosrijke "Nationaalpark De Hondsrug". De omgeving biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en van de natuur te genieten. Annen en Zuidlaren liggen op fietsafstand. Hier vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, een tandarts, een huisarts en een apotheek.  Op twee kilometer afstand is openluchtzwembad "de Borghoorns" gelegen. 
In de omgeving liggen plaatsen zoals Groningen, Assen en Emmen welke met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

Het recreatiepark is een plek waar hoofdzakelijk lange termijnkampeerders hun vertier zoeken. Alle kavels hebben eigen waterleiding, riolering en elektriciteit. De bosrijke omgeving biedt privacy en geeft een gevoel van vrijheid. Het unieke van recreatiepark Anloo is de ligging aan het Archeologisch reservaat de Strubben-Kniphorstbosch. 

Op het park, aan de rand van het bos is het restaurant 'Woodz' gelegen. U kunt hier niet alleen terecht voor een kopje koffie of een drankje met een hapje, maar ook voor een uitgebreide lunch of diner.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Anloo
Adres:
Bosweg 1-3
Postcode:
9467 PN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
795000.00

K.K.


Soort:
Overige
Plaats:
Anloo
Prijs:
€ 795000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio