Beleggingspand, Eibergen

7151 MX Eibergen (Berkelland, GL) (602x bekeken)

Omschrijving

Het aangeboden beleggingsobject betreft een bedrijfspand van ca. 1.288 m² (VVO), bestaande uit kantoorruimte, showroom, opslagruimte en een dienstwoning, gelegen op een ruim perceel van 2.716 m². Het bedrijfsverzamelgebouw draagt de naam
Bedrijvencentrum Berkelland, waar diverse ondernemers de mogelijkheid geboden wordt een passende ruimte te huren. Het gebouw heeft een centrale ingang met balie met baliemedewerkster, gezamenlijke showroom en kantine. De kantoren en toiletten worden schoongehouden door een schoonmaakbedrijf.

Het object is gelegen op goede stand op een bedrijventerrein nabij het centrum van Eibergen en goede ontsluiting naar de snelwegen A35 en A18.

Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud. De dakbedekking van de platte daken is vervangen in 2007. Er is deels dak-, vloer en gevelisolatie aangebracht alsmede isolerende beglazing. In 2015/2016 zijn er diverse interne upgrades geweest, waardoor het gebouw ook intern in goede conditie is.

De kantoren worden verwarmd middels airco installaties die koelen en verwarmen. De bedrijfshal wordt verwarmd middels heaters. Er is ruim voldoende elektra aanwezig inclusief krachtstroom. Er is een alarminstallatie aangebracht, alsmede klimaatbeheersing in de kantoren in showroom.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Eibergen
Adres:
Mors 11 en 11b
Postcode:
7151 MX
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
820000.00

K.K.

Bouwjaar:
1979/1984

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Eibergen
Prijs:
€ 820000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio