Beleggingspand, Wijchen

6602 AP Wijchen (Wijchen, GL) (687x bekeken)

Omschrijving

Het object bestaat uit een appartementsrecht met twee winkelruimtes met in het grootste deel Action als huurder. De kleine winkel komt in december 2019 vrij van huur. De winkelruimte van Action beslaat twee onroerende zaken waarvan een gedeelte onderdeel is van het te koop aangeboden appartementsrecht. De andere onroerende zaak is eigendom van een derde partij.

Midden in het centrum van Wijchen ligt de Markt, waar wekelijks een markt wordt gehouden. Om de Markt liggen een aantal winkelstraten, die samen een middelgroot winkelcentrum vormen. Een gedeelte van de winkels is overdekt, dit overdekte gedeelte heeft de naam: Marktpromenade. Naast de bekende winkelketens zijn er ook een aantal specialistische winkels te vinden. Het centrum biedt ook genoeg eet- en drinkgelegenheden.

In het centrum op de Markt bevindt zich een bioscoop. Het Kasteel van Wijchen met de Kasteeltuin is in het centrum gelegen evenals de Antonius Abtkerk. Bij het centrum is gratis parkeergelegenheid. Sommige parkeerplaatsen kennen een blauwe zone systeem.

Wijchen ligt nabij Nijmegen en op de grens van de provincies Gelderland en Noord-Brabant en telt ca. 40.000 inwoners. Wijchen heeft een NS-station en ligt langs de A50 en A326.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Wijchen
Adres:
Burchtstraat 7 & 7a
Postcode:
6602 AP
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
815000.00

K.K.

Bouwjaar:
1998

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Wijchen
Prijs:
€ 815000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio