Beleggingspand, Hoogeveen

7907 AA Hoogeveen (Hoogeveen, D) (657x bekeken)

Omschrijving

Nettorma Supermarkt met twee bovenwoningen in gebruik als kamerverhuur gelegen aan de rand van het centrum van Hoogeveen aan het Schutsplein met ruime parkeerfaciliteiten. Aan dit plein zijn onder andere ook een Big Bazar en een Lidl gevestigd.

Hoogeveen is een gemeente in het zuiden van de provincie Drenthe. In een straal van 40 kilometer zijn de steden Assen, Emmen en Zwolle gelegen. Hoogeveen heeft circa 55.000 inwoners. 

De begane grond met ingang aan de Schutsplein is, met uitzondering van de opgang naar de verdiepingen, in gebruik bij Nettorma Supermarkt en heeft een contractuele oppervlakte van circa 1.250 m². De twee bovenwoningen met de ingang aan de Alteveerstraat bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en zijn kamergewijs verhuurd aan totaal 16 bewoners. De resterende ruimte op de eerste verdieping is ingericht voor kleinschalige opslagdoeleinden. 

Het object is zowel per auto als met OV goed bereikbaar. De A28 is per auto binnen twee minuten bereikbaar. 

Een oriënterend bodemonderzoek van 30 september 2011 toont aan dat er geen belemmeringen zijn voor een eigendomsoverdracht. Het hele rapport is op aanvraag verkrijgbaar.

Het huidige gebruik is voor zover bekend toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Hoogeveen
Adres:
Alteveerstraat 10-14
Postcode:
7907 AA
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
216800.00

per jaar, te vermeerderen met btw

Bouwjaar:
1975

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Hoogeveen
Prijs:
€ 216800.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio