Beleggingspand, Roosendaal

4703 RC Roosendaal (Roosendaal, NB) (1007x bekeken)

Omschrijving

Uitstekend renderend bedrijfsverzamelcomplex (Business Center Roosendaal) ter grootte van ca. 5.260 m², gevestigd op het goed bereikbare industrieterrein Borchwerf, het bruisend ondernemend hart van Roosendaal en omstreken.
Het object heeft de volgende kerngegevens:

- Gewilde locatie door een goed concept, gunstige voorwaarden en representatieve uitstraling.
- Uitstekende mix van gezonde bedrijven.
- Geen verloop van huurders.
- Mogelijkheden voor verdere optimalisatie.

Dit representatieve, onlangs gerenoveerde, bedrijfscomplex is geheel verhuurd. De afgelopen jaren is het gebouw op de kaart gezet, gerenoveerd en verhuurd. De wijze waarop dit is gedaan is uiterst succesvol gebleken en biedt nog mogelijkheden voor verdere optimalisatie.

Gebleken is dat de vraag naar de aangeboden ruimten groter is dan nu kan worden aangeboden. Ook is er de afgelopen jaren vrijwel geen verloop van huurders geweest. Dus gezien de grote vraag en het geringe verloop is het risico voor leegstand minimaal.

Het kantorengedeelte huisvest vooral kleinschalige professionele ondernemingen. De volgende branches zijn onder meer vertegenwoordigd: administratie, accountancy, ict bedrijven, verzekeringen, beveiliging en design.

De bedrijfshallen zijn verhuurd aan een bedden/matrassen productiebedrijf en enkele textielbedrijven. Verder beschikt het complex over een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein en een bestraat buitenterrein voor buitenopslag en voor efficiënte verkeersafwikkeling t.b.v. laden en lossen.

Dit object biedt veel mogelijkheden aan de huurders om effectief en professioneel hun bedrijfsactiviteiten uit te oefenen. Representatieve kantoren, vergaderruimtes, een gemeenschappelijke kantine, opslag, productieruimtes, parkeergelegenheid en buitenopslag bieden alles wat een moderne ondernemer nodig heeft.

De ligging:
Het complex is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Borchwerf-Zuid. De ligging in de nabijheid van de A17 en A 58 betekent dat er een uitstekende ontsluiting is richting Rotterdam, Antwerpen en Breda. Hierdoor ligt het niet alleen gunstig ten opzichte van belangrijke zeehavens, maar ook ten opzichte van de economische motor van Nederland, de Randstad; van België, Antwerpen en van Duitsland, het Ruhrgebied.

De exploitatie van het pand wordt geheel zelfstandig gerund middels een huismeester, welke dekkend uit de servicekosten wordt betaald. Het betreft een uitstekende belegging in box 3, zeer goed op afstand te begeleiden en vooral zonder arbeid van de eigenaar. Verkoper is, in overleg, bereid een half jaar bankgarantie voor de huurinkomsten af te geven.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Roosendaal
Adres:
Rechtzaad 15
Postcode:
4703 RC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2450000.00

K.K.

Bouwjaar:
1977

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Roosendaal
Prijs:
€ 2450000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio