Kantoorruimte in woonwijk

7313 AA Apeldoorn (Apeldoorn, GL) (535x bekeken)

Omschrijving
Meerdere kantoorunits en/of praktijk-vergader- presentatieruimten beschikbaar voor de verhuur in deze prachtige monumentale kantoorvilla aan de Amersfoortseweg, tegenover ingang Paleis het Loo, nabij het centrum van Apeldoorn.

De villa is thans door de Stichting Source of Light in gebruik, een universele en spirituele stichting waarbij het om de universele boodschap van Liefde en Licht gaat. Source of Light is op zoek naar medegebruikers.

De twee beschikbare ruimten zijn uitermate geschikt voor spiritueel georiënteerde bedrijven, voor personen die graag van een eigen locatie met een professionele uitstraling gebruik maken, bijvoorbeeld als praktijkruimte voor alternatieve geneeswijzen.

Momenteel beschikbaar

Unit achterzijde: circa 28 m²

Vanaf 1 augustus 2019 beschikbaar.

Unit achterzijde met serre: circa 34 m²

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Locatie
De kantoorvilla is gelegen tegenover de ingang van Paleis het Loo, aan de Amersfoortseweg 1. Deze gunstige ligging geeft een zeer eenvoudige bereikbaarheid van en naar de autosnelweg A1 en de A50 of het centrum van Apeldoorn.

Huurprijs
Respectievelijk € 600,- en € 840,- per maand.

Parkeren
Rondom de villa is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Tuin
De kantoorvilla is omringd door een volgroeide, parkachtige tuin met veel bomen en een gazon en kijkt op een prachtige, grote vijver uit. De tuin is uitstekend beschikbaar voor inspirerende buitensessies.

Koetshuis
Rechts van de villa ligt het vrijstaande koetshuis in de parkachtige tuin, omgeven door bomen. Het koetshuis herbergt een ruime zaal met veel authentieke elementen. Aangrenzend aan de zaal bevinden zich een professionele keuken en sanitaire voorzieningen.
Het koetshuis is beschikbaar voor bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops, lezingen, cursussen e.d en is per dagdeel te huren.

Voorzieningen
Als huurder van een unit krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:
– Zelfstandige kantoorunit
– Sanitaire voorzieningen
– Medegebruik van keuken
– Parkeerruimte
– Internetverbinding
– Airconditioning en verwarming

Huurcondities
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Apeldoorn, Amersfoortseweg
Adres:
Amersfoortseweg 1
Postcode:
7313 AA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
570 /m
Bouwjaar:
1906

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Apeldoorn
Prijs:
€ 570 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio