Mooie lichte kantoorruimte van 15 m2 te huur in Am…

1013 BG Amsterdam (Amsterdam, NH) (626x bekeken)

Omschrijving

Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?


We hebben per direct beschikbaar: Deze lichte kantoorruimte is uitstekend geschikt voor starters. Het kantoor, is gelegen op de 1ste etage voorzien van een vloerbedekking en centrale verwarming en heeft een mooie lichtinval via een dubbelraam die de hele lengte van de muur in beslag neemt. Deze kantoorruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen. Verder bevinden zich op de gang 2 toiletgroepen waar u ook gebruik van kunt maken.


In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd, deze zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.


U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratisparkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratisparkeerruimte beschikbaar.


De vraagprijs is excl. btw en servicekosten.


De hoogte van de servicekosten is afhankelijkvan uw behoefte aan water, stroom, kantoorschoonmaak, extraparkeerplaatsen.

 

Bereikbaarheid
Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoin tligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel/ Westrandweg (= nu open). Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt met stadsbus 22 zowel vanaf Amsterdam Centraal als ook van station Sloterdijk binnen tien minuten bij uw bestemming zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 06 53 23 49 41 of info@globecenters.nl
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
nabij Amsterdam Centraal Station en Station Sloterdijk
Adres:
Nieuwe Hemweg, 7 P
Postcode:
1013 BG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
179,50 excl. BTW en servicekosten

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 179,50 exc…
Meer informatie via
Globecenters
06 53234941


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio