Bedrijfsruimte bedrijventerrein

5466 RC Veghel (Veghel, NB) (521x bekeken)

Omschrijving
Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Veghel? Dan is dit pand misschien wel iets voor u! Het pand gelegen aan de Corridor 4 is gebouwd in 1980 en heeft een totale oppervlakte van circa 271 m².

====================

Metrage B.V.O.

Bedrijfsruimte: circa 271 m²

Huurprijs: € 1.600,- per maand

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Corridor 4 in Veghel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het object zijn 7 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein ‘’ De Dubbelen’’ in Veghel. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) bevinden zich op 3 autominuten.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Entresol
• Grintvloer
• Krachtstroomaansluitingen
• Lichtkoepel s
• Overheaddeuren
• TL-Verlichting

Huurcondities

Huurprijs: € 1.600 ,- per maand.

Huurtermijn: In overleg, een vijf jarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Niet van toepassing

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Veghel, Corridor
Adres:
Corridor 4
Postcode:
5466 RC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1600 /m
Bouwjaar:
1980

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Veghel
Prijs:
€ 1600 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio