ID: 1255 Friteszaak in het hartje centrum van Den …

2513 CB Den Haag (Den Haag, ZH) (23x bekeken)

Omschrijving

In het centrum van Den Haag gelegen friethuisje, bekend om zijn zelfgemaakte frites.

De zaak is twee jaar geleden helemaal vernieuwd en verbouwd voor €150.000,- waarbij niets aan het toeval is over gelaten. Zo is er een luchtafzuiging systeem welke circa €30.000,- heeft gekost, een dubbele friteuse, een ijsvitrine, een vetput, een koeling, een vriezer etc.

De totale horecaruimte omvat circa 85 m2. De zaak is zeer sfeervol en smaakvol ingericht en is zo te betrekken zonder enige extra investering.

Dit is een unieke kans om op een A1 locatie een leuk horecabedrijf over te nemen!

De zaak is gelegen in een geliefde winkelstraat in het historische hofkwartier, en is dan ook een perfecte hotspot om even uit te rusten tijdens een dagje shoppen. De authentieke straat wordt gekenmerkt door verschillende modeboetiekjes, conceptstores, kunstgaleries en interieurwinkels. Steeds meer ontpopt deze straat zich als een avenue culinaire. In een gevarieerd aanbod aan restaurants smelten trendy en authentiek samen.

De huurlasten zijn met circa €1.500,- per maand (exclusief BTW) laag te noemen.

De openings/ sluitingstijden zijn op dit moment de gehele week tussen 11.30 en 21.00 uur, maar volgens de vergunning mag het bedrijf geopend zijn tussen 07.00 uur en 23.00 uur.

Wij zijn op zoek naar een horeca ondernemer die deze zaak één op één wil overnemen als snackbar/ cafetaria, of de zaak wil ombouwen tot bijvoorbeeld een luxe lunchroon, toko of viszaak.

Nadere informatie: info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Vlakbij het centrum van Den Haag
Adres:
Prinsestraat 73
Postcode:
2513 CB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 89.500,-

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 89.500,-
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaar
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio