Bedrijfsruimte bedrijventerrein

1822 BW Alkmaar (Alkmaar, NH) (596x bekeken)

Omschrijving
Representatief bedrijfsunit beschikbaar aan de Otterkoog te Alkmaar. De unit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit diverse hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Begane grond: circa 48 m2
Eerste verdieping: circa. 45 m2

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Parkeren op eigen terrein is toegestaan.

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein ''Beverkoog’’ in Alkmaar. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de N242 bevinden zich op 2 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A9.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 550 meter afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’, perifere detailhandel, dienstverlening, webwinkels en kantoren toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Alarminstallatie
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Cv-installatie met wandradiatoren
- Elektrische overheaddeur
- Krachtstroom (mogelijk)
- Lier met luik (100 kg belasting)
- Pantry met boiler
- Tl-verlichting
- Toiletruimte
- Vloerbelasting 1500 kg/m2
- Vrije hoogte 3 meter

Kadastrale gegevens

Gemeente: Alkmaar
Sectie: M
Nummer: 813
Appartementsvolgnummer: A5

Koopcondities

Vraagprijs: € 95.000 ,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

============================

Kortom een representatieve bedrijfsunit met volop mogelijkheden, gelegen op een gunstige locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Otterkoog 12J in Alkmaar aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Alkmaar, Otterkoog
Adres:
Otterkoog 12 J
Postcode:
1822 BW
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
95000 k.k.
Bouwjaar:
2008

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Alkmaar
Prijs:
€ 95000 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio