Winkelruimte

1403SL Bussum (Bussum, NH) (2305x bekeken)

Omschrijving
In een kleinschalig winkelgebied, nabij een van de belangrijkste verkeersaders richting het hoofdwinkelcentrum van Bussum is voor verhuur beschikbaar, een goed bemeten winkel/kantoorruimte ter grootte van in totaal ca. 91 m2 vloeroppervlakte.

De bestemming van deze locatie is gemengde doeleinden is categorie 2.
Hieronder wordt verstaan detailhandel categorie 1 en 2, kantoor, maatschappelijke voorzieningen en horeca categorie 1, zoals: broodjeszaak, cafetaria, croissanterie, lunchroom, ijssalon, koffiebar/tearoom en traiteur.

DEELVERHUUR Eventueel is de achtergelegen opslag/werkplaatsruimte met grote kelderruimte en eigen opgang ter grootte van ca. 35 m2 separaat te huur tegen een huurprijs van € 295,00! Uiteraard draagt dit bij aan een nog scherpere huurprijs voor de voorgelegen winkel/kantoorruimte.

Indeling: Entree, winkel/kantoorruimte ter grootte van ca. 56 m2 met achtergelegen ruimte welke ideaal te gebruiken is als werkruimte en/of opslag. Deze ruimte is eventueel prima bij te voegen bij de winkelruimte.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- huidige vloerafwerking;
- afgewerkt plafond;
- verlichting; - basis elektra installatie;
- gas CV met radiatoren;
- keuken;
- toiletvoorziening.

AANVANGSHUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt € 895,-- per maand. Geen BTW van toepassing.

HUURBETALING
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische overschrijving.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient de meters betreffende gas en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

HUURTERMIJN
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkend huurtermijn is in overleg bespreekbaar. Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden, kan snel!

ZEKERHEIDSTELLING Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting.

HUURPIJSINDEXERING
voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte
Ligging:
Bussum
Adres:
T.B. Huurmanlaan 3
Postcode:
1403SL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
895 /m
Bouwjaar:
1930

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Bussum
Prijs:
€ 895 /m
Meer informatie via
Pararius
020 - 47 12 111


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio