Winkelruimte winkelgebied stadscentrum, in woonwij…

9727 BW Groningen (Groningen, G) (281x bekeken)

Omschrijving
Ruim kantoor/winkelpand op prachtige locatie aan de Paterswoldseweg nabij MartiniPlaza en Julianaplein! Het pand heeft nu 2 afgesloten spreekkamers, een ruime open werkplek voor meerdere bureaus, een pantry en toiletruimte. De totale oppervlakte is ca 110 m2. Vanuit de pantry is er toegang naar buitenplaats, die grenst aan het naastgelegen voet- cq fietspad.

Het geheel is gemakkelijk naar eigen wensen anders in te delen. De huidige bestemming is detailhandel, dienstverlening en horeca 1,2,3. In de aangrenzende panden zit oa een lunchroom, een dierengeneeskliniek en een pizzeria.

Er is ook een kelder, die nu in gebruik is als archief. De oppervlakte daarvan is ca 35 m2 met een hoogte van ca 2 meter. De bjidrage aan de VVE is € 98,- per maand.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
Groningen, Paterswoldseweg
Adres:
Paterswoldseweg 290
Postcode:
9727 BW
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
169500 k.k.

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Groningen
Prijs:
€ 169500 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio