Winkelruimte winkelgebied stadscentrum

3769 BD Soesterberg (Soest, U) (457x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte beschikbaar in het centrum van Soesterberg. De ruimte is onderdeel van een winkelpassage welke 's avonds wordt afgesloten met een rolhek. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

Soesterberg heeft momenteel ruim 6000 inwoners en zal in de komende paar jaar uitbreiden tot circa 9000 tot 9500 inwoners. De eerste bouwprojecten zijn al gestart.

Voor meer informatie, klik op de volgende link om de uitbreidingen in vogelvlucht te zien.
https://www.youtube.com/watch?v=1m1aBEQCK9Y&feature=youtu.nl

Algemeen

Totale oppervlakte: circa 35 m²

Verkoopvloeroppervlak: circa 32 m²

Frontbreedte: circa 3,5 meter

Huurprijs: € 595,- per maand excl. BTW en servicekosten

Parkeren

Bij de commerciële unit zijn geen privé parkeerplaatsen aanwezig. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (blauwe zone).

Ligging en bereikbaarheid

De commerciële ruimte is gelegen in een winkelpassage aan een drukke winkelstraat in Soesterberg. In de nabije omgeving bevinden zich diverse lokale MKB-ondernemers en daarnaast ook landelijke ketens als Kruidvat en Plus.

De straat is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende plaatsen als Zeist, Soest en Amersfoort. Bovendien ligt rijksweg A28 op nog geen 5 minuten afstand. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 350 meter afstand!

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is enkel detailhandel toegestaan. Horeca is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Dubbele glazen pui
- Gietvloer beton look
- Internet- en telefonieaansluiting
- Lichtbak voor reclame aanwezig
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Toegangsdeuren aan straatzijde en in passage
- Toiletruimte
- Wandradiatoren met CV- installatie
- Zonnescherm

Optioneel

Uitbreiding met meerdere winkelunits is mogelijk. In samenspraak met de verhuurder is het mogelijk om meer (opslag)ruimte te huren.

Voor meer informatie inzake de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 595,- per maand excl. BTW

Servicekosten: € 85,- per maand excl. BTW (electra m.b.t. gezamenlijke passage en buitenverlichting, gas, water, onderhoudscontract CV en glasverzekering). Eigen meters met betrekking tot electra.

Huurtermijn: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst: ROZ-model op basis van daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Soesterberg, Rademakerstraat
Adres:
Rademakerstraat 28 F
Postcode:
3769 BD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
595 /m
Bouwjaar:
1990

Soort:
Overige
Plaats:
Soesterberg
Prijs:
€ 595 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio