Uitstekende kantoorunits in Breda!

4822ZW Breda (Breda, NB) (796x bekeken)

Omschrijving

Uitstekende kantoorunits in Breda!

 

Huurflex bied aan het Westbroek te Breda uitstekende en instap klare kantoorunits aan. Het kantoorgebied Westerhage kenmerkt zich door haar hoogwaardige kantoorgebouwen. De units zijn van een hoog opleverniveau en per direct beschikbaar!

 

Het kantorenpark “Westerhage” is direct aan de A16 gesitueerd, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de “Noordelijke Rondweg” is middels een groene zone ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) goed bereikbaar. Tevens ligt het stadscentrum op enkele autominuten. Westbroek is teven uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand ligt het NS-station “Breda-Prinsenbeek”.

 

We hebben meerdere units beschikbaar met verschillende afmetingen. De afmetingen zijn als volgt, 18m á € 200, 20 m2 á € 225, 24m2 á € 270 en 130 m2 á € 1450.

 

Bent u de ondernemer die in dit hoogwaardig kantoorpand verder wil bouwen aan het succes van uw onderneming? twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Tijdelijke huurovereenkomsten met een wederzijdse opzegtermijn van tenminste 3 maanden. Meer zekerheid? Geen probleem informeer naar de voorwaarden!

Huurprijs is ex. BTW en inclusief gebruik van Gas/ Water en Elektra
Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
kantoorgebied Westerhage
Adres:
Westbroek
Postcode:
4822ZW
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
200

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 200
Meer informatie via
Huurflex B.V
040-4002819


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio